"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... κάνε νέα καταχώρηση
  Πείτε του/της πότε τον/την είδατε...
 

Είδατε κάποιον ή κάποια και δεν έτυχε να του/της μιλήσετε; Σας χαμογέλασε κάποια ή κάποιος και δεν ανταποκριθήκατε; Κάντε μια καταχώρηση και αν είστε τυχεροί και το άλλο πρόσωπο διαβάζει το "Σε Είδα" μπορεί να σας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία!
Απλά συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία (αυτά με *) στην παρακάτω φόρμα και πατήστε Καταχώρηση. Μπορείτε να συμπληρώσετε και τις "Περισσότερες Λεπτομέριες" ώστε να βοηθήσετε τον/την άλλη στην αναζήτηση και να προσθέσετε την φωτογραφία σας και πολλά άλλα!!
Σημαντικό! Το e-mail σας δεν είναι απαραίτητο αλλά προτείνουμε να το συμπληρώσετε για να υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί σας!
Προτείνουμε να γράφετε στα ελληνικά για να διευκολύνετε το άλλο πρόσωπο στην αναζήτηση!

 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταχωρήσεις
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive