"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... μόνιμες καταχωρήσεις
  Τι είναι...
 

Οι μόνιμες καταχωρήσεις εμφανίζονται στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας του "Σε Είδα" συνεχώς, ανεξαρτήτως σε ποια σελίδα έχει "πέσει" η καταχώρησή σας.
Καθώς προστίθενται νέες καταχωρήσεις μέσα στη μέρα, η δική σας "πέφτει" όλο και πιο πίσω με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μην εμφανίζεται πλέον στην αρχική σελίδα. Με τις μόνιμες καταχωρήσεις, μπορείτε να το αποφύγετε αυτό και να εμφανίζεται συνεχώς η καταχώρησή σας στην αρχική σελίδα (και μάλιστα στην πρώτη σειρά!).

  Πως την κάνω μόνιμη...
 

Πληρώνοντας ελάχιστα χρήματα, μπορείτε να κάνετε μόνιμη την καταχώρησή σας για όσο διάστημα επιθυμείτε! Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για τις τιμές και την διάρκεια παραμονής στην μόνιμη στήλη.

Διάρκεια
Κόστος
Κέρδος
Μετατροπή καταχώρησης σε μόνιμη
1 ημέρα (24h)
1.48 ευρώ + έξοδα αποστολής SMS
-
2 ημέρες
1.5 ευρώ
-
4 ημέρες
3 ευρώ
-
1 εβδομάδα
5 ευρώ
5%
1 μήνας
10 ευρώ
55%

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ (για PAYPAL): Στο πεδίο για τα λοιπά σχόλια που θα δείτε στην σελίδα του PayPal, πρέπει να γράψετε το e-mail σας, τον τίτλο της καταχώρησης και την ημερομηνία που αυτή αφορά! Αν δεν τα συμπληρώσετε αυτά, δεν θα γνωρίζουμε για ποια καταχώριση πρόκειται και δεν θα εμφανιστεί στην μόνιμη στήλη!!!

  Γιατί επι πληρωμή...
 

Καθώς το "Σε Είδα" αυξάνεται σε επισκεψιμότητα και καταχωρήσεις, υπάρχουν και αυξημένα έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδας. Για το λόγο αυτό και τα χρήματα από τις μόνιμες καταχωρήσεις πηγαίνουν ως δωρεά (Donation), μέσω του PayPal ή των SMS, ώστε να καλύψουμε τα έξοδα αυτά.
Επειδή σκοπός μας δεν είναι το κέρδος αλλά η συνεχής ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της εφαρμογής, αν στο μέλλον δούμε οτι έχουμε αρκετές μόνιμες καταχωρήσεις, θα μειώσουμε και άλλο το κόστος ή κατά περιόδους θα το μηδενίζουμε.

  Λεπτομέριες...
 

Επειδή η στήλη των μόνιμων καταχωρήσεων χωράει μόνο 2, αν υπάρχουν πάνω από 2 καταχωρήσεις προς εμφάνιση, θα εμφανίζεται τυχαία κάθε φορά μία από αυτές με τρόπο που θα δισφαλίζεται οτι θα εμφανίζονται όλες ισάξια.
(Για το SMS μόνο) Η διάρκεια παραμονής ξεκινάει αμέσως και η καταχώρηση θα εμφανίζεται για τις επόμενες 24 ώρες. Μετά την πάροδο του 24ωρου μπορείτε να επαναλάβετε την διαδικασία για άλλες 24 ώρες κ.ο.κ.
(Για το PayPal μόνο) Η διάρκεια παραμονής ξεκινάει από τις 00:00 της επόμενης ημέρας και θα εμφανίζεται για το ανάλογο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μας ζητήσετε να βγάλουμε την καταχώρησή σας από την μόνιμη στήλη, αλλά τότε δεν θα υπάρχει επιστροδή του ποσού της δωρεάς ή μέρος αυτού.
Οι διαχειριστές του "Σε Είδα" έχουν το δικαίωμα ανα πάσα στιγμή να απομακρύνουν κάποια καταχώρηση από την μόνιμη στήλη, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν συντρέχουν λόγοι γι' αυτό.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τις μόνιμες καταχωρήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταχωρήσεις
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive