"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... τα νέα του "Σε Είδα"
  Προσωρινή απενεργοποίηση απαντήσεων
11 Μαρτίου 2010

Λόγω της αυξημένης κίνησης του site και της διάθεσης μερικών χρηστών να απαντάνε ειρωνικά και υποτιμητικά τις καταχωρήσεις των υπολοίπων χρηστών, αναγκαζόμαστε να απενεργοποιήσουμε προσωρινά την δυνατότητα απαντήσεων στις καταχωρήσεις μέχρι να βρεθεί νέος τρόπος λειτουργίας της δυνατότητας αυτής. Εχουμε λάβει εκατοντάδες μηνύματα χρηστών που εκφράζουν τα παράπονά τους σχετικά με τις απαντήσεις σε μερικές καταχωρήσεις και ελπίζουμε η προσωρινή αυτή διακοπή να τους βρει σύμφωνους. Αν κάποιος χρήστης έχει κάποια ιδέα ή κάποια πρόταση σχετικά με την λειτουργία των απαντήσεων και θέλει, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας και να μας καταθέσει την πρότασή του.
  Φθινοπωρινές αλλαγές, μέρος πρώτο!
28 Οκτωβρίου 2008

Κάναμε κάποιες αλλαγές στο "Σε Είδα" με σκοπό να το βελτιώσουμε και να το ανανεώσουμε κάπως σε σχέση με παλιά. Οπως είχαμε υποσχεθεί και από την προηγούμενη ενημέρωση θα κάναμε κάποια ευχάριστη και διασκεδαστική αλλαγή αυτή τη φορά. Μετά απο αρκετή δουλειά (που πήρε παραπάνω απ' ότι αρχικά είχαμε υπολογίσει), δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα παιχνιδιών, το games.se-eida.gr ή www.se-eida.gr/games/, όπου έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 1400 flash παιχνίδια για να περνάτε ευχάριστα και διασκεδαστικά τον χρόνο σας!
games.se-eida.gr
games.se-eida.gr
games.se-eida.gr
Δεν απαιτείται εγγραφή για να παίξετε τα παιχνίδια αλλά υπάρχει ένα όριο στα πόσα μπορείτε να παίξετε κάθε μέρα. Για να μπορείτε να παίζετε απεριόριστα μπορείτε να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ πατώντας το "Register" πάνω δεξιά ή από το menu που θα δείτε στα αριστερα.
Μπείτε στο games.se-eida.gr και καλή διασκέδαση!

Μια ακόμα προσθήκη στο "Σε Είδα" είναι το πλαίσιο με τις δημοφιλέστερες λέξεις στις καταχωρήσεις. Θα το βρείτε στο κάτω δεξί σημείο της αρχικής σελίδας ή στην σελίδα των δημοφιλέστερων λέξεων. Οσο μεγαλύτερες οι λέξεις, τόσο πιο συχνά εμφανίζονται στις καταχωρήσεις. Κάνοντας κλικ σε κάποια από αυτές, εμφανίζονται οι 30 πιο πρόσφατες καταχωρήσεις που περιέχουν την λέξη αυτή. Για ευκολία στην ανάγνωση, η λέξη που έχετε επιλέξει θα είναι highlighted με χρώμα μέσα στο κείμενο της καταχώρησης. Οι λέξεις ανανεώνονται με κάθε καινούρια καταχώρηση που γίνεται και χωρίζονται σε ελληνικές και αγγλικές (βασικά πιο πολύ greeklish, οπότε θα σας παρακαλούσαμε να γράφεται με ελληνικά στις καταχωρήσεις γιατί αλλιώς βγαίνουν διπλές λέξεις).

Στα πλαίσια της καλύτερης ενημέρωσης των χρηστών του "Σε Είδα" για τα τεκτενόμενα στο site, δημιουργήσαμε ένα newsletter μέσω του οποίου περιοδικά σας αποστέλλουμε ένα e-mail με όλες τις εξελίξεις του "Σε Είδα". Η εγγραφή γίνεται αυτόματα για όσους δηλώσουν e-mail επικοινωνίας σε κάποια καταχώρηση που κάνουν, για τους δε υπόλοιπους υπάρχει στο αριστερό μέρος της σελίδας μια φόρμα που μπορείτε να συμπληρώσετε το e-mail σας. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαγραφεί από αυτό, μπορεί πάλι να συμπληρώσει το e-mail του στην φόρμα αυτή και θα του έρθει ένα e-mail επιβεβαίωσης διαγραφής. Η συχνότητα αποστολής του newsletter δεν είναι άνω του ενός το μήνα ή και το δίμηνο. Για όσους δεν πήραν τα προηγούμενα newsletter ή έχουν πρόβλημα να το διαβάσουν μέσω του e-mail, στην σελίδα του newsletter υπάρχει αρχείο όπου μπορείτε να το δείτε online.

Τέλος κάναμε μια μικροαλλαγή στην εμφάνιση των καταχωρήσεων και πλέον μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στον νομό/νομαρχία ή και στον δήμο/κοινότητα και να σας εμφανίζονται όλες οι καταχωρήσεις από την συγκεκριμένη περιοχή.

Μην ξεχνάτε οτι είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία έχετε και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και ιδέα που μπορεί να έχετε για το μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι θέλετε!
  Τέλος καλοκαιριού με αλλαγές στο "Σε Είδα"
28 Αυγούστου 2008

Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή του φθινοπώρου αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο "Σε Είδα", κάνοντάς το έτσι πιο προσβάσιμο, εύχρηστο και φιλικό. *

Τους τελευταίους 3 μήνες (Ιούνιος - Ιούλιος - Αύγουστος), συνεργαζόμαστε με την πρώτη μηνιαία φοιτητική εφημερίδα "UniversityPress" (http://www.universitypress.gr) και παρέχουμε καταχωρήσεις που αφορούν την κατηγορία "Στη σχολή" οι οποίες και δημοσιεύονται σε στήλη αυτής. Η UniversityPress διανέμεται δωρεάν σε 20.000 αντίτυπα κάθε μήνα σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα και στις καφετέριες πέριξ αυτών. Για να δείτε τα σημεία διανομής και το περιεχόμενο της εφημερίδας (μπορείτε να την διαβάσετε και ηλεκτρονικά), πηγαίνετε στην σελίδα http://www.universitypress.gr.
Δείτε την στήλη του "Σε Είδα" στην εφημερίδα στο φύλλο του:
Φύλλο Ιουνίου
Φύλλο Ιουνίου
Ιουνίου 2008
Φύλλο Ιουλίου-Αυγούστου
Φύλλο Ιουλίου-Αυγούστου
Ιουλίου-Αυγούστου 2008

Οπως σας είχαμε ανακοινώσει ήδη τις μέρες που κάναμε την μεταφορά του server, έχουμε εγκαταστήσει στο κάτω αριστερό μέρος του "Σε Είδα" το "Twitter". Κάνοντας click στο εικονίδιο (ή πηγαίνοντας κατ' ευθείαν στην σελίδα http://twitter.com/se_eida) μπορείτε να δείτε διάφορα μηνύματά από εμάς σχετικά με την κατάσταση του "Σε Είδα", σημαντικές αλλαγές που γίνονται και γενικά να ενημερώνεστε αν κάτι πάει στραβά και για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο www.se-eida.gr

Πριν 1 εβδομάδα ξεκινήσαμε ένα πρόγραμμα συνεργασιών με άλλους webmasters, bloggers και όλους όσους έχουν δυνατότητα να γράψουν κάτι, κάπου στο Διαδύκτιο. Αυτό που γίνεται είναι να βοηθάτε στην διάδοση του "Σε Είδα" μέσω χρήσιμων και καλοσχεδιασμένων banner του "Σε Είδα" που μπορείτε να αναρτήσετε στο site/blog/forum σας και εμείς μετρώντας την επισκεψιμότητα (σε πραγματικό χρόνο), επιβραβεύουμε και προβάλουμε τον/τους καλύτερους στις σελίδες μας μέσω δικών σας banner/text link σε κάθε σελίδα μας. Η συλλογή με τα banner μας συνεχώς ανανεώνεται και μέσω της σελίδας των συνεργατών μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο τα στατιστικά σας, να επιλέξετε banner, να ρυθμίσετε τα στοιχεία του δικού σας site (τίτλο, περιγραφή, banner, link).
Δείτε την σελίδα των συνεργατών και κάντε την εγγραφή σας εκεί.

Μας είχατε ζητήσει εδώ και καιρό να μπορείτε να διαβάζετε τις καταχωρήσεις και εκτος browser, μέσω άλλων εφαρμογών ή μέσω του customized desktop σας σε υπηρεσίες που παρέχουν μεγάλα site όπως το Google, Yahoo, Bloglines, Netvibes κλπ. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε το RSS Feed των καταχωρήσεων του "Σε Είδα", το οποίο μπορείτε να το διαβάζετε από οποιοδήποτε πρόγραμμα ή υπηρεσία έχει τη δυνατότητα να "διαβάζει" rss (ή atom) feeds. Εμείς σας προτείνουμε, εφ' όσον έχετε Gmail account στο Google, να χρησιμοποιήσετε το Google Reader:
Διαβάστε το RSS feed μας από το Google Reader
Το link για το RSS Feed υπάρχει στο αριστερό μέρος της σελίδας όπου παράλληλα βλέπετε και πόσοι άλλοι αναγνώστες διαβάζουν εκείνη τη στιγμή το feed μας. Το RSS ανανεώνεται αυτόματα κάθε 30 λεπτά. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα με το RSS, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Κινητά και φωτογραφίες στις καταχωρήσεις: Οσοι δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν δει ήδη, υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε την φωτογραφία σας και το κινητό σας τηλέφωνο στις καταχωρήσεις που κάνετε. Οσες καταχωρήσεις έχουν κινητό ή φωτογραφία ξεχωρίζουν εύκολα λόγω του ότι εμφανίζεται το Υπάρχει το κινητό τηλέφωνό μου στην καταχώρηση ή Υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία μου στην καταχώρηση εικονάκι αντίστοιχα, δίπλα από τον τίτλο της καταχώρησης. Ειδικά για τις καταχωρήσεις με φωτογραφία, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε μόνο αυτές από το menu "Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση" στο αριστερό μέρος. Οσον αφορά τα κινητά τηλέφωνα, πρέπει να ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ το εξής:
Δεν αρκεί να γράψετε τον αριθμό σας στο πεδίο "Κινητό" κατά την διάρκεια της υποβολής μιας νέας καταχώρησης. Δίπλα από το πεδίο αυτό, υπάρχει ένα link που πρέπει να πατήσετε και να ακολουθήσετε μια πολύ απλή διαδικασία 2 βημάτων για να επαληθεύσουμε οτι το κινητό ανήκει σε εσάς! Αυτη η διαδικασία δεν είναι απαραίτητο να γίνει την ίδια στιγμή με την υποβολή της νέας καταχώρησης (μπορεί να γίνει και μετά από καιρό) αλλά όσο δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία, το κινητό που έχετε δηλώσει δεν θα εμφανίζεται. Οσοι έχουν κάνει καταχώρησεις όπου έχουν δηλώσει το κινητό τους τηλέφωνο και ΔΕΝ έχουν κάνει την διαδικασία επαλήθευσης μπορούν να το κάνουν στην σελίδα επαλήθευσης κινητού.

Τέλος να σας θυμίσουμε εν τάχει τις υπόλοιπες προσθήκες/αλλαγές:
Το κουμπί "Share" που βρίσκετε στο αριστερό μέρος της σελίδας και μπορείτε να αποθηκεύσετε/διαδόσετε/δείξετε κάποια σελίδα ή υποσελίδα του "Σε Είδα" σε εφαρμογές όπως το Facebook, Myspace, Digg, Del.iciu.us, Google, MSN Live, Favorites κλπ πατώντας πάνω σε αυτό.
Μόνιμες καταχωρήσεις - Μπορείτε να κάνετε την καταχώρησή σας να μείνει μόνιμα στην αρχική σελίδα στο πάνω πάνω μέρος ώστε να μην "πέφτει" σε πιο πίσω σελίδες καθώς νέες καταχωρήσεις θα μπαίνουν στο site.
Βιβλίο επισκεπτών - Μπορείτε να γράφετε δημόσια τα σχόλιά σας, τις απόψεις σας, τις προτάσεις σας και ότι άλλο θέλετε σχετικό με το "Σε Είδα"

*: Ευχάριστο και διασκεδαστικό; Περιμένετε την επόμενη μεγάλη αλλαγή/προσθήκη στο "Σε Είδα" :) Νεότερα σε λίγες μέρες!
  Πρόβλημα με τα mail του "Σε Είδα"
24 Αυγούστου 2008

Λόγω κάποιου προβλήματος στην εταιρία που φιλοξενεί το "Σε Είδα", τις 3 τελευταίες ημέρες δεν λαμβάναμε (ούτε στέλναμε) mail. Δυστυχώς ούτε εμείς είχαμε ενημερωθεί για αυτό και δεν το καταλάβαμε αμέσως. Παρακαλούμε αν κάποιος είχε στείλει κάποιο mail με προτάσεις, απορίες ή οτιδήποτε να κάνει ένα κόπο και να το ξαναστείλει.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση καθώς δεν το εντοπίσαμε εγκαίρως λόγω της εντατικής δουλειάς που γίνεται για κάτι που θα δείτε σύντομα στο "Σε Είδα".
  "Σε Είδα" Hi5 Application
07 Ιουλίου 2008

Οπως είχαμε υποσχεθεί πριν την μεταφορά στο νέο server, ιδού η πρώτη μεγάλη έκπληξη για το "Σε Είδα"! Μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει το application μας στην πλατφόρμα του Facebook, δημιουργήσαμε και ένα application για την πλατφόρμα του hi5!
Οδηγίες για την εγκατάστασή του μπορείτε να βρείτε εδώ ή πατώντας από αριστερά το "Σε Είδα στο hi5". Όπως και στο application για το Facebook, έτσι και σε αυτό όταν το εγκαταστήσετε θα προστεθεί στο profile σας ένα πλαίσιο που θα έχει ο επισκέπτης την επιλογή να σας στείλει κάποιο επώνυμο ή ανώνυμο μήνυμα αν σας έχει δει κάπου.

Επειδή αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του hi5 application και η πλατφόρμα του hi5 δεν είναι τελείως ανεπτυγμένη ακόμα, μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στην πρόσβαση. Δυστυχώς αυτά δεν οφείλονται στο "Σε Είδα" αλλά σε διάφορες αλλαγές και αναβαθμίσεις που κάνει το hi5. Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα ή κάποιο άλλο πρόβλημα, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Ελπίζουμε (και μετά από την τεράσια ανταπόκριση στο facebook application είμαστε σχεδόν σίγουροι) να το βρείτε χρήσιμο και λειτουργικό.

Καλές hi5 ματιές!!
  Επιτυχής μεταφορά σε νέο server
01 Ιουλίου 2008

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεταφορά του "Σε Είδα" στο νέο server που θα μας φιλοξενεί από εδώ και πέρα. Όλες οι φάσεις της μεταφοράς ολοκληρώθηκαν όπως ακριβώς είχαν προγραμματιστεί και ευχόμαστε τα σφάλματα που θα προκύψουν να είναι μηδενικά.
Αν παρατηρήσετε κάποιο σφάλμα ή κάποια δυσλειτουργία στο site ή στο application, παρακαλούμε να μας το αναφέρετε το συντομότερο δυνατό μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Ζητούμε για μια ακόμη φορά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που προκάλεσε αυτή η τριήμερη διακοπή αλλά ήταν αναγκαία.
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταχωρήσεις
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive