"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... στο Δήμο Τρίπολης
  BARRAK-TEQUILA PARTY
 
7 Απριλίου 2018 - 17:00 | Σε καφετέρια κλπ
Νομός Αρκαδίας - Δήμος Τρίπολης

Σε είδα στο Barak στο tequila party το Μ.Σαββατο το απόγευμα. Κοιτάχτηκαμε πολλές φορές. Ειμαι ο τυπος που καθοταν στο bar.Τα μάτια σου είναι ότι καλύτερο έχω δει. Φεύγοντας με χερετισες και εγώ ο χαζός δεν σου έγνεψα καν.
  χάζευες στα μαγαζιά
 
12 Νοεμβρίου 2015 - 19:00 | Στο δρόμο
Νομός Αρκαδίας - Δήμος Τρίπολης

σε είδα στην Εθν. Αντίστασης και πιο μετά πέρασες έξω απο ένα μαγαζί που ήμουν. Κρατούσα έναν κόκκινο φάκελο και εσυ μιλούσες στο τηλέφωνο. θέλω να σε ξαναδώ
  Εκθεση - Συνεδριο παρουσιαση EUROPA
 
5 Απριλίου 2013 - 22:30 | Αλλού
Νομός Αρκαδίας - Δήμος Τρίπολης

ΜΕΛΑΘΡΟΝ HOTEL.... Σε ειδα στην εκθεση - παρουσιαση αλουμινιου Europa. Καθοσουν στο απεναντι τραπεζι και εριχνες διακριτικες ματιες οπως επισης και εγω. Αν το δεις ομορφη ξανθια πιστευω να καταλαβεις.....καθοσουν με αλλες 2 φιλες στα διευθυντικα στελεχη!
 
  Στα διόδια Τριπόλης...
 
17 Ιουλίου 2008 - 11:30 | Στο δρόμο
Νομός Αρκαδίας - Δήμος Τρίπολης

Παραλίγο να γκρεμίσω τα εκδοτήρια.. λογικό μιας και κοίταζα εσένα...στο είπα εξάλλου!! Οδηγούσα ένα μαύρο mini...μου είπες να προσέχω στο δρόμο καθώς έφευγα!!! Ελπίζω να το δείς...η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία....
 
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες καταχωρήσεις
 
 
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive