"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... στη Κοινότητα Αντιπάρου
  Στην Αντίπαρο με τρείς φίλες σου
 
14 Ιουλίου 2018 | Αλλού
Νομός Κυκλάδων - Κοινότητα Αντιπάρου

Ήσασταν στο Σωρό για μπάνιο το Σάββατο 14/7 με μια μπάλα βόλλευ. Καθόσασταν μπροστά στην παραλία ενώ εμείς οι τρείς πίσω στα δεντράκια. Σάς είδαμε πάλι την επόμενη μέρα στο Φανάρι αλλά φύγατε νωρίς το απόγευμα.
  Σουβλάκι το Οικογενειακό, Αντίπαρος
 
12 Αυγούστου 2014 | Αλλού
Νομός Κυκλάδων - Κοινότητα Αντιπάρου

Μπερδέψαμε τις σαλάτες, γλυκιά και σοβαρή ξανθιά, με το φοβερό χαμόγελο-εσύ χωριάτικη, εγώ ρόκα. Είπαμε και μια άλλη φορά ένα σοβαρό γεια στο δρόμο.. (καθόλου σοβαρός εγώ που στέλνω από εδώ, αλλά τέλος πάντων).
 
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες καταχωρήσεις
 
 
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive