"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... στο Δήμο Καρύστου
  Παραλία Καρύστου
 
31 Αυγούστου 2017 - 13:00 | Αλλού
Νομός Ευβοίας - Δήμος Καρύστου

Σε είδα στη παραλία της Καρύστου. Έφυγα για λίγο το μεσημέρι και όταν γύρισα έφευγες εσύ.Σκέφτηκα ότι μπορεί να μπείς εδώ.....
  Στην Καρυστο (Μυκονο γνωριστηκαμε)
 
13 Ιουλίου 2014 | Αλλού
Νομός Ευβοίας - Δήμος Καρύστου

Στην Καρυστο στον δρομο προς παραλια. Μιλησαμε και στην παραλια. Εισαι απο Καρυστο και ειχαμε γνωριστει στη Μυκονο μια εβδομαδα πριν, στο Guzel και εχω χασει το τηλεφωνο σου. Εαν διαβαζεις αυτο το μηνυμα Σοφια θα εχεις καταλαβει ποιος ειμαι. Εαν εχεις ακομα το δικο μου στειλε μου αμεσως! Ειναι επειγον! Αλλιως στειλε μου email στο: tattouin@hotmail.
 
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες καταχωρήσεις
 
 
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive