"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... στο Δήμο Πεντέλης
  ΒΙΟΤΥΠΟΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
 
11 Ιουλίου 2018 - 13:04 | Αλλού
Νομαρχία Αθηνών - Δήμος Πεντέλης

ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟΤΥΠΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΝΕΦΡΩΝ..ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ..ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΙΠΕΣ ..ΗΣΟΥΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΤΙΑ..ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΛΕΝΕ Ι.
  Περίπτερο στην πλατεία
 
22 Αυγούστου 2013 - 23:58 | Αλλού
Νομαρχία Αθηνών - Δήμος Πεντέλης

Τελευταίος πελάτης και πήρα τον τελευταίο σου καπνό. Μας έπιασες την κουβέντα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω να φύγει ο φίλος μου για να τη συνεχίσουμε. Μου έφτιαξες τη νύχτα πανέμορφη περιπτερού με τα φουντωτά μαλλιά και το υπέροχο χαμόγελο!
  ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
 
29 Μαίου 2010 - 21:00 | Σε καφετέρια κλπ
Νομαρχία Αθηνών - Δήμος Πεντέλης

Πρώτη συνάντηση στην Πεντέλη, μου άρεσες πολύ!Δεύτερη στα Φλοκαφε Αμπελοκήπων, μετά από καιρό ηρθα από μακριά , σου τηλεφώνησα όπως είχα υποσχεθεί και δέχτηκες να βρεθούμε,όμως ήσουν τόσο ψυχρός μαζί μου από το πρώτο λεπτό.Δεν έχω καταλάβει!!Γιατί τέτοια μεταστροφή;Μάλλον με παρεξήγησες σε πολλά, και είναι τόσο κρίμα.Σε σκέφτομαι ακόμα. Κάνε κάτι!
 
  pou na se vrw?:P
 
3 Φεβρουαρίου 2009 - 08:18 | Αλλού
Νομαρχία Αθηνών - Δήμος Πεντέλης

doulevame mazi...efyuges....de mporesa na se xairetisw...k twra?
 
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες καταχωρήσεις
 
 
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive