"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... συνεργάτες
  Περιγραφή συνεργασίας...
 

Η ιδέα είναι απλή: Βάζετε κάποιο banner του "Σε Είδα" στην σελίδα/blog/forum σας και αναλόγως τα hits που κάνει το banner σας, εμφανίζεται στην σελίδα του "Σε Είδα" το δικό σας banner ή text link για το site/blog/forum σας. Όσα περισσότερα hits κάνετε στο banner μας, τόσο πιο καλά θα εμφανίζεται το δικό σας!

Η εφαρμογή ακόμα απλούστερη: Επιλέγετε το banner του "Σε Είδα" που ταιριάζει καλύτερα στο site/blog/forum σας και αυτόματα ετοιμάζεται ο κώδικας που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Δηλώνετε το banner/text link σας (url, τίτλος, περιγραφή) και με το που βάλετε τον κώδικά μας, αρχίζουν να μετράνε τα hits. Όσο περισσότερα hits κάνετε, τόσο καλύτερα για την προβολή του δικού σας banner!
Πέρα από την συνεργασία αυτή, όποιος ενδιαφέρεται για ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή στο "Σε Είδα", μπορεί να δει την σχετική σελίδα με τα στοιχεία περί διαφήμισης.

 
  Εγγραφή συνεργάτη...
 

Εγγραφείτε απλά, δημιουργώντας έναν λογαριασμό και στην συνέχεια θα μπορέσετε να δηλώσετε το url, τίτλο και περιγραφή του banner σας καθώς και να επιλέξετε το banner του "Σε Είδα" που ταιριάζει καλύτερα στο site/blog/forum σας!
Ολα τα πεδία είναι υποχρεωτικά!

Username *:
Password *:
Email *:

 
 
  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας...
 

Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας για να δείτε τα στατιστικά σας ή να κάνετε κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις σας.
Αν δεν έχετε στοιχεία εισόδου (username και password) και επιθυμείτε να συνεργαστείτε με το "Σε Είδα", συμπληρώστε την παραπάνω φόρμα.

Username:
Password:

 
 
Ξεχάσατε το username ή/και το password;

Για λόγους ασφαλείας, η IP διεύθυνσή σας (54.159.51.118) και η μέρα/ώρα της υποβολής θα καταγραφούν.

 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταχωρήσεις
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive