"Σε Είδα" Mobile Website/Webapp
Πλοηγηθείτε στο "Σε Είδα" από το κινητό σας και δείτε τη νέα σελίδα αποκλειστικά για κινητά!
Σε Είδα Mobile
http://m.se-eida.gr

Ρυθμίσεις προβολής - Ταξινόμηση
 
 

"Σε Είδα" Facebook Page:
Σε Είδα Facebook Page
http://www.facebook.com/se.eida.gr

"Σε Είδα" Status Updates:
Σε Είδα status updates on twitter
http://twitter.com/se_eida
 
Scan me!
x

Αδυναμία συντήρησης "Σε Είδα"

Δυστυχώς μετά από 12 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας το Σε Είδα έχει φτάσει στο σημείο να χρειάζεται νέο διαχειριστή για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί αδιάκοπα. Εχουν αλλάξει πολλά από το 2006 που ξεκίνησε, έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις στον κώδικα και στα συστήματα που το λειτουργούν αλλά αυτά δεν είναι αρκετά.

Η μεγάλη δύναμη του Σε Είδα είναι ο κόσμος που μετά από 12 χρόνια συνεχίζει ακόμα να το στηρίζει και να κάνει τις καταχωρήσεις του αναζητώντας αυτόν/αυτήν που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γνωρίσει όταν θα ήθελε. Εχουμε ξεπεράσει τις 10.000 καταχωρήσεις, τους 400.000 μοναδικούς επισκέπτες και πάνω από 1.000.000 επισκέψεις!
Σας ευχαριστούμε για αυτό!!

Για το αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχόμαστε μέσω e-mail (webmaster -παπάκι- se-eida.gr) ή της σελίδας επικοινωνίας τις προτάσεις σας για το τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να παραμείνει το Σε Είδα στην πρώτη θέση!

Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια! Κλείνει με ESC, από το X (πάνω δεξιά) ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε έξω από το παράθυρο!

 
 
 
... σχετικά με το "Σε είδα"
  Τι είναι...
 

Το "Σε Είδα" είναι μια νέα μόδα που έχει κάνει την εμφάνισή της και στην χώρα μας. Πρόκειται για μια απλή σκέψη που με την βοήθεια του Διαδικτύου κάνουμε πράξη. Σίγουρα θα έχει τύχει σε όλους μας να δούμε κάπου κάποιον ή κάποια και να θέλουμε να του/της μιλήσουμε αλλά δεν μπορέσαμε. Να μας χαμογέλασε κάποιος/κάποια και να μην τολμήσαμε να του/της το ανταποδώσουμε. Να μην έτυχε να βρούμε την ευκαιρία να μιλήσουμε σε κάποιον/κάποια που μας άρεσε.
Το "Σε Είδα" είναι μια υπηρεσία που φέρνει όλους αυτούς πιο κοντά και τους δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για να μιλήσουν, να συναντηθούν και γενικά να κάνουν αυτό που την πρώτη φορά δεν έτυχε. Αν λοιπόν είστε τυχεροί και το άλλο πρόσωπο χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο και γνωρίζει την ύπαρξη του "Σε Είδα" τότε έχετε πολλές πιθανότητες να τον/την ξανασυναντήσετε (έστω ηλεκτρονικά στην αρχή).

  Πως λειτουργεί...
 

Η χρήση του "Σε Είδα" είναι πολύ απλή. Συμπληρώνετε μια φόρμα με τα στοιχεία της "συνάντησης" (ημερομηνία, τόπος), γράφετε ένα προσωπικό μήνυμα και επιλέγετε τον τρόπο επικοινωνίας μαζί σας. Φροντίστε να συμπληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερα πεδία με όσο το δυνατόν πιο ακριβείς πληροφορίες για να σιγουρευτείτε οτι θα πάρετε απάντηση από το πρόσωπο που πραγματικά θέλετε και όχι από άλλους.
Αφού κάνετε την καταχώρηση, ελπίζετε το άλλο πρόσωπο να επισκεφτεί το "Σε Είδα" και να την διαβάσει. Τότε είστε ένα βήμα πιο κοντά να γνωρίσετε τον/την άλλη και ό,τι προκύψει.

  Διαδόστε το!
 

Βασική προϋπόθεση είναι και οι δυο να γνωρίζουν για την υπηρεσία "Σε Είδα", οπότε είναι στο χέρι σας να βρείτε τον τρόπο να γνωστοποιήσετε στον άλλον οτι μπαίνετε στο "Σε Είδα" - ώστε να δει την αγγελία σας -.
Εμείς για να σας βοηθήσουμε σας παρέχουμε τα παρακάτω banners μαζί με τον απαραίτητο κώδικα για να το βάλετε στην υπογραφή σας σε διάφορα forum, σε κάποιο άλλο site που ξέρετε, κλπ.
Κάντε κλικ μέσα στον κώδικα και θα γίνει αυτόματα copy. Το μόνο που μένει είναι να τον κάνετε Paste όπου θέλετε.

Σημείωση προς τους webmasters: Με τα παρακάτω banners μπορείτε να λάβετε μέρος και στο πρόγραμμα συνεργασίας του "Σε Είδα" και αναλόγως τα hits να εμφανίζεται κάποιο banner ή text link για το site σας στην σελίδα του "Σε Είδα"! Μάθετε περισσότερα και κάντε την εγγραφή σας στην σελίδα των συνεργατών.


Καλή αναζήτηση και ευχόμαστε όλοι να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

 
Πατήστε εδώ για να δείτε τις καταχωρήσεις
CONTACT US | SITEMAP | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | RSS
SE EIDA 2006-2012. All Rights Reserved
Site designed by x2interactive